У С. ЛЮБАРЦІ, ЩО НА БОРИСПІЛЬЩИНІ, ЧОЛОВІК ВАНТАЖІВКОЮ ПЕРЕЇХАВ СВОГО ОДНОСЕЛЬЧАНИНА
Роман Шимко
25.07.2017
381

50-річний чоловік напідпитку приліг відпочити у затінку під вантажівкою. У цей час односельчанин сів за кермо автомобіля «МАЗ» і поїхав у власний справах, навіть гадки не маючи, що смертельно травмував людину. Трагедія сталася у селі Любарці, Бориспільського району.
Опівдні 50-річний місцевий житель прийшов на гостини до свого кума. Чарка за чаркою і гість подякувавши господарю, пішов з двору. Як пізніше виявилось, додому він не дійшов, а приліг відпочити під вантажівкою, яка була припаркована на узбіччі. На той час до власника вантажівки звернувся 47-річний місцевий житель, його кум, і попросив ключі від автомобіля, щоб поїхати у термінових справах. Не встиг чоловік доїхати до місця прибуття, як йому зателефонували і повідомили страшну новину. Скривавлене тіло свого односельчанина виявила дружина власника автомобіля.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

За інформацією ГУ Національної поліції в Київській області


ЗА ТЕМОЮ

БЛОГИ