ПОПУЛЯРНІ ВИДИ ЖІНОЧИХ БРЮК
Ірина Мінська
28.12.2020
1803

До вибору нових речей дівчини підходять дуже обережно і розумно. Не оминуло це і жіночі брюки. Сьогодні існує величезна кількість моделей, які можуть кардинально відрізнятися один від одного. Тому важливо серед них вибрати саме ті, які не просто витончено впишуться в ваш образ, а ще й підкреслять стрункість ніг. У магазині одягу Bolf є великий вибір штанів, відповідних останнім писком моди.

 

 

Як потрібно вибирати жіночі штани

Купівля брюк сильно відрізняється від процедури, яка необхідна для придбання тієї ж футболки. У першому випадку елемент одягу є самостійною частиною аутфіта, несучої свій посил і, залучаючи на себе окрему увагу. У той час як, вибираючи звичайну футболку, ми шукаємо те, що доповнить весь наш образ, і не буде сильно виділятися на тлі всього образу. Тому важливо вдало вибрати модель брюк.

Для цього необхідно оцінити весь свій гардероб, подумки зіставляючи штани в поєднанні з іншими речами. Якщо ви тільки не мають наміру повністю замінити вашу одяг. Крім цього важливо врахувати свій спосіб життя: якщо ви активна і постійно перебуваєте в русі, то звертайте увагу на зручні вільні моделі.

Крім усього це ми б вам рекомендували вивчити, які моделі жіночих брюк користуються особливою популярністю в сучасному суспільстві.

Мода на жіночі штани в 2021 році

Відкриває наш список всім відома модель «бананів». Їх перша згадка припадає ще на минуле століття. Це вільний slim-fit фасон з об'ємною часткою в області стегон, причому досягається цей ефект за допомогою спеціальних складок на поясі.

«Галіфе» прийшли до нас з давніх часів, коли ще французькі солдати використовували подібні штани в якості форми. Характеризує їх вузька нижня частина, яка закінчується на рівні щиколотки, і, різко переходить в об'ємний верх.

Слакси самі по собі нагадують вищеописаний крій. Відрізняє їх лише делікатний перехід до об'ємної частини і середня посадка. Вони відмінно підійдуть тим, хто шукає щось середнє між «бананами» і «галіфе».

Класичні завужені брюки skinny - модель, яка є в гардеробі кожної дівчини. Пробивалися вони на сучасні позиції трендів досить складно і через шквал негативу, який обрушився на них, як тільки модель вийшла в світ. Їх могли дозволити тільки дівчата зі стрункими ногами. Власне, зараз ситуація залишається трохи схожою, за винятком того, що з'явилося багато альтернативних варіантів.

Як правильно носити жіночі штани

Якщо ви можете «похвалитися» своєї стрункої талією, то радимо звернути вашу увагу на моделі з високою посадкою. Крім того, що виглядає це дуже привабливо, віддавати перевагу подібного крою радять і лікарі, які стверджують, що низька посадка згубно впливає на стан тазостегнової частини.

Якщо заправити в «банани» сорочку, то вийде стильний аутфіт. Те ж саме можна повторити з водолазкою.

Для робітника, ділового образу зараз модно використовувати чінос і класичні брюки skinny.

ЗА ТЕМОЮ

БЛОГИ