У БОРИСПІЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ РОЗПОЧАВ РОБОТУ ВІДРЕМОНТОВАНИЙ ВЕСТИБЮЛЬ З ОНОВЛЕНОЮ РЕЄСТРАТУРОЮ
Роман Шимко
21.10.2019
511

17 жовтня у Бориспільській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування розпочав роботу відремонтований вестибюль з оновленою реєстратурою. Відтепер замість звичних стелажів з медичними картками, відвідувачів зустрічає яскраве приміщення з терміналами електронної медичної системи, гардеробом, комфортною зоною очікування і навіть дитячим куточком. Тут же згодом відкриється аптека й буде туалет для людей з інвалідністю, а також травматологічний пункт та мамограф, який почне працювати вже за декілька тижнів. Відвідувачі можуть записатися на прийом до лікаря через термінал електронної медичної системи або ж телефоном чи отримати електронний квиток через інтернет. Якщо людина зареєстрована в системі - то для входу потрібно просто ввести свій логін і пароль. В іншому випадку можна звернутися за порадою в реєстратуру або ж записатися до лікаря без реєстрації. На екрані можна побачити коли в необхідного вам спеціаліста є вільні години прийому, обрати найзручніший для себе час та записатися. Номер талону прийде в sms повідомленні. Такий електронний квиток можна отримати й записавшись телефоном чи через інтернет. А далі потрібно очікувати поки на табло висвітиться номер талону та пацієнта запросять до кабінету.
Такі зміни стали можливими завдяки вступу Бориспільської міської ради до складу засновників “Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування”. Тобто робота та ремонт медичного закладу фінансуватиметься як з районного так і міського бюджетів.
Боятися нової системи не варто, адже біля терміналів завжди буде працівник, який підкаже як розібратися з новою системою. З іншими питаннями допоможуть в реєстратурі. Щоправда за словами головного лікаря Олександра Щура в повній мірі система почне працювати лише по завершенню ремонту у всій лікарні. Можновладці ж запевняють, що оновлена рецепція - це лише початок великих змін. В інфекційному відділенні ремонтні роботи ще тривають. Невдовзі розпочнуться й у пологовому, вже проведено процедуру закупівель та визначено переможця тендеру. Також будуть продовжені ремонтні роботи у поліклінічному відділенні, які планують завершити до січня-лютого наступного року. І найближчим часом передбачається проведення комплексу робіт в приймальному відділенні та облаштування фасаду.

ВІДЕО

ЗА ТЕМОЮ

БЛОГИ