БУДІВНИЦТВО НОВОГО СТАДІОНУ У БОРИСПОЛІ ТА ІНШІ НОВИНИ МІСТА, 28 БЕРЕЗНЯ
28.03.2019
165

Коротко про головні новини та події четверга, 28 березня, дивіться у програмі «Про головне».

Протягом минулого року управління освіти оголошувало чотири рази тендер на будівництво стадіону на території гімназії «Перспектива». І лише нещодавно завершилася п’ята, успішна, процедура тендерних закупівель. Торги виграла столична компанія. Проект коштує майже 10 мільйонів гривень. А завершити роботи планують за чотири місяці.

Мав при собі «коноплю» та в додачу отримав проблеми з законом. Саме це на запитання від патрульних «Чи має він при собі заборонені речовини» відповів 25-річний місцевий житель, який підозріло ходив по території, прохід на яку обмежений.

З 1 по 30 квітня Бориспільським районним підрозділом ПрАТ «Київобленерго» заплановано відключення електропостачання. Роботи спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів.

За кілька днів до виборів збільшився розрив між Петром Порошенком і Юлією Тимошенко в президентському рейтингу, вони займають другу і третю позицію відповідно, однак їх випереджає Володимир Зеленський. Про це свідчить останнє соціологічне опитування Центру Разумкова за 21-26 березня.

Детальніше про головні новини та події Борисполя 28 березня дивіться у програмі «Про головне».

ЗА ТЕМОЮ

БЛОГИ