ВОДІЙ, ЯКИЙ У ЛИСТОПАДІ ЗБИВ НА СМЕРТЬ 17-РІЧНОГО ПІШОХОДА У БОРИСПОЛІ, ВЗЯТИЙ ПІД ВАРТУ. ФОТО
Роман Шимко
29.03.2019
679

Водія автомобіля «Mercedes Bens», якому вдалося протягом чотирьох місяців вводити в оману слідство, взяли під варту у залі суду.

У листопаді минулого року на пішохідному переході у Борисполі автівка збила людину. Внаслідок отриманих травм 17-річний хлопець помер у лікарні. Було встановлено, що водій під час руху проїзною частиною зі швидкістю 90-100 км/годину наїхав на молодого чоловіка, який перетинав вулицю на пішохідному переході.

Після скоєння кримінального правопорушення керманич автомобіля, мешканець Харківської області, надав органам досудового розслідування неправдиву інформацію з приводу обставин ДТП. Також чоловік приховав факт присутності в автомобілі «Mercedes Bens» свідків пригоди. Зважаючи на це, досудове розслідування затягнулося.

Проте наразі достатньо підстав для підозри водія автомобіля «Mercedes Bens» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Чоловік узятий під варту у залі суду для подальшого досудового розслідування.

Джерело: Поліція Київської області

ЗА ТЕМОЮ

БЛОГИ