ДВОХ ЗЛОВМИСНИКІВ, ЯКІ НАМАГАЛИСЬ ВИКРАСТИ «МОСКВИЧ» У ДІДУСЯ, ЗАТРИМАЛИ ПАТРУЛЬНІ БОРИСПОЛЯ. ФОТО
27.04.2017
266

У Борисполі двоє молодиків намагались викрасти авто. Розбивши скло водійських дверцят автомобіля «Москвич-2140», один зі зловмисників проник до салону. Потім чоловіки причепили його на буксир до своєї автівки та зникли з місця злочину. Сьогодні о четвертій годині ранку патрульні Борисполя на вулиці Київський Шлях зупинили автомобіль «ВАЗ-21099», який буксирував за собою «Москвич». Водії не увімкнули аварійну сигналізацію для оповіщення інших учасників руху, через що екіпаж зупинив транспортні засоби для перевірки. Під час спілкування з водіями, патрульні помітили у керманича Москвича явні ознаки алкогольного сп’яніння. У ході перевірки виявилось, що необхідні документи (передбачені пунктом 2.1 ПДР) у того ж водія відсутні. Більше того, у «Москвича» було розбите переднє водійське скло, що викликало підозру.
Як з'ясувалось пізніше, двоє товаришів 24 та 25-річного віку (жителі села Старе, Бориспільського району) викрали «Москвич» у 73-річного мешканця Борисполя.
Патрульні склали відповідні протоколи, автомобіль евакуювали на штрафмайданчик та викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Правоохоронці перевіряють молодиків на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Наразі вирішується питання про затримання зловмисників у порядку ст. 208 КПК України та оголошення їм підозри. Досудове розслідування триває. [gallery columns="5" link="file" ids="5788,5789,5787,5784,5785"]

За інформацією патрульної поліції Борисполя та поліції Київської області

ЗА ТЕМОЮ

БЛОГИ